Τσάντα για τη σχάρα του ποδηλάτου με αδιάβροχη κουκούλα

Τσάντα για τη σχάρα του ποδηλάτου με αδιάβροχη κουκούλα

Τριγωνικό τσαντάκι ποδηλάτου με σκληρό εξωτερικό περίβλημα

Τριγωνικό τσαντάκι ποδηλάτου με σκληρό εξωτερικό περίβλημα

Περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6

Περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6"

Τσάντα για τη σχάρα του ποδηλάτου με αδιάβροχη κουκούλα

Ποδηλατοτσάρκες στην πόλη, στο βουνό ή στην παραλία παρέα με τα απαραίτητα αξεσουάρ και τα προσωπικά σας αντικείμενα... Πάρτε μαζί σας ότι χρειάζεστε στην τσάντα για τη σχάρα του ποδηλάτου με αδιάβροχη κουκούλα - OEM Bicycle Bag που πιο βολική δε γίνεται! Μια τσάντα κυριολεκτικά παντός καιρού!

Ειδική Τιμή 25,09 € Regular Price 46,80 €
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21896


  • Τώρα θα απολαμβάνετε τις βόλτες σας με το ποδήλατο κάθε ώρα και στιγμή ότι καιρό κι αν κάνει, ενώ τα προσωπικά σας αντικείμενα θα μένουν ανέπαφα στο πίσω μέρος του ποδηλάτου σας!
  • Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα 
  • Η τσάντα στερεώνεται στην οπίσθια σχάρα του ποδηλάτου και διαθέτει 2 πλαϊνά τσεπάκια και 1 τσεπάκι στο πάνω μέρος με δυνατότητα προέκτασης. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε κάποιο μικρό ταξιδάκι ή κάποιο πικ νικ στην εξοχή και χρειάζεται να έχετε μαζί σας περισσότερο όγκο πραγμάτων, ανοίξτε τα πλαϊνά τσεπάκια! Στο εσωτερικό θα βρείτε 2 τσαντάκια μεγαλύτερου μήκους (από ένα σε κάθε πλευρά) ώστε να βάζετε περισσότερα πράγματα. 
  • Στην μία πλευρά της τσάντας, υπάρχει θέση για δοχείο. Τοποθετήστε το αγαπημένο σας ρόφημα, τον πρωινό σας καφέ ή χυμό, το τσάι ή το νερό σας!
  • Στο \"καπάκι\" της τσάντας εσωτερικά υπάρχει διχτάκι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας. Διχτάκι υπάρχει και στο εξωτερικό μέρος της τσάντας με ελαστικό κορδονάκι.
  • Η τσάντα διαθέτει και χερούλια για εύκολη μεταφορά.
  • Στο σημείο που εφαρμόζει η σχάρα του ποδηλάτου θα βρείτε και την αδιάβροχη κουκούλα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, σε όποιες καιρικές συνθήκες κι αν βρεθείτε!
  • Η κουκούλα είναι σε έντονο πράσινο χρώμα που φωσφορίζει για να γίνεστε αντιληπτοί ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας!


Διαστάσεις: 32 x 23 x 17 (έως 26) εκατοστά / Μήκος εσωτερικής πλαϊνής τσέπης: 33.5 εκατοστά