Περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6

Περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6"

Τσάντα για τη σχάρα του ποδηλάτου με αδιάβροχη κουκούλα

Τσάντα για τη σχάρα του ποδηλάτου με αδιάβροχη κουκούλα

Τσαντάκι ποδηλάτου με αποσπώμενη θήκη κινητού

Τσαντάκι ποδηλάτου με αποσπώμενη θήκη κινητού

Περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6"

Μην κάνετε τη ζωή σας ποδήλατο... Κινητό, χρήματα, κλειδιά και φύγατε! Όμορφη και ευέλικτη, το περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6\" χωράει όλα τα απαραίτητα για την ποδηλατοτσάρκα σας!
Ειδική Τιμή 11,95 € Regular Price 30,00 €
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
22157


  • Αν είστε λάτρης του ποδηλάτου, τότε αυτό το περιστρεφόμενο αδιάβροχο τσαντάκι ποδηλάτου για κινητά 4-6\" είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
  • Βγείτε για προπόνηση ή βόλτα με το ποδήλατο σας, κάντε ακόμα και πεζοπορία ή ορειβασία έχοντας άμεση επαφή με το κινητό σας τηλέφωνο. Έτσι δε θα χάνετε ούτε μία κλήση ακόμα και όταν βρέχει καθώς αυτό το περιστρεφόμενο τσαντάκι-θήκη ποδηλάτου για κινητά 4-6\" και αξεσουάρ είναι αδιάβροχο και προσφέρει πλήρη προστασία από την υγρασία και το νερό.
  • Μία πολύ χρήσιμη θήκη για εσάς που κάνετε ποδήλατο και θέλετε να βλέπετε όλες τις έξτρα πληροφορίες που μπορεί να δώσει ένα smartphone. Χρησιμοποιείστε εφαρμογές που θα σας πουν με ακρίβεια τη διαδρομή που έχετε χαράξει, τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει αλλά και την ταχύτητά σας κάθε χρονική στιγμή.
  • Η μπροστινή προστατευτική ζελατίνα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο κινητό σας χωρίς να το βγάζετε από τη θήκη του.
  • Διαθέτει χωρητικότητα για τα κλειδιά σας ή τα χαρτομάντιλα, ενώ περιλαμβάνει και θέση για τα χρήματα και τις κάρτες σας. Όχι πια κινητά στις τσέπες!
  • Προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία και σταθερότητα στο τιμόνι του ποδηλάτου χωρίς το φόβο μη μετακινηθεί από τη θέση του. Και το καλύτερο; Η βάση μπορεί και περιστρέφεται κατά 360ο για την καλύτερη εμπειρία θέασης στο κινητό!
  • Ειδικά κατασκευασμένο παράθυρο από διαφανές πλαστικό που δε γυαλίζει ή θαμπώνει και εξασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα στην οθόνη της συσκευής σας καθώς και την απευθείας χρήση της. Και οι δύο πλευρές έχουν αντανακλαστική ταινία για ασφαλή οδήγηση κατά τη νύχτα.
  • Στο πίσω μέρος της θήκης υπάρχει μικρό γαντζάκι. Τώρα θα μπορείτε να κρατάτε το κινητό σας κρεμασμένο στην ζώνη σας ή στην τσάντα και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Ιδανικό για πεζοπόρους αλλά και ορειβάτες.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους ποδηλάτων και για κινητά από 4\" έως 6\".